Individuele Zangles

Ik geloof sterk, dat iedereen kan zingen! Wanneer jij de moed en passie hebt, ben je al halverwege. Het is mijn doel om jouw moed en passie bijeen te rapen en het om te zetten in iets geweldigs! 

Het geeft mij veel voldoening om mijn leerlingen trots en motiverend naar huis te laten gaan. Door een gemoedelijke sfeer ontstaat er vertrouwen en enthousiasme in mijn lessen. Als docent ben ik behulpzaam en eerlijk tijdens de samenwerking met mijn leerlingen. Plezier hebben tijdens het zingen staat bij mij op nummer één. Daarnaast zal ik door middel van verschillende zangtechniekmethodes in gaan op het controleren van de stem.  Met een duidelijke en effectieve uitleg werk ik aan de ontwikkeling van de stem van mijn leerlingen. 

Natuurlijk gaat muziek om het overbrengen van een gevoel en een boodschap. Het fascineert me om mijn leerlingen de zelfverzekerdheid te geven om zichzelf daarin open te stellen. Het kan best eng zijn om tot je eigen gevoel te komen, maar dit geeft je een extra kracht als zanger(es). Wanneer je tot jezelf kan komen, kan je dit ook overbrengen op je publiek. Deze tweede stap vind ik ook belangrijk. Daarom geef ik mijn leerlingen de ervaring om op een podium te performen.  

Individuele pianoles voor beginners

Het eerste instrument dat ik heb leren bespelen, is de piano. Nog steeds heb ik een grote liefde voor deze klank. Het is een erg veelzijdig instrument, want je kan er verschillende muziekstijlen op spelen. Het is een instrument voor jong en oud. Tijdens mijn pianolessen zal je nummers leren spelen om jezelf of iemand anders te kunnen begeleiden, maar ook solo pianostukken komen ten sprake. Ik leer je akkoorden spelen en hoe je bladmuziek moet lezen. 

Iedereen leert op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. Tijdens de pianoles volgen we jouw leerstijl. Met oefening en training kan iedereen piano leren spelen. Wij zullen het maximale eruit halen! Een instrument gecontroleerd kunnen spelen, is natuurlijk super! Een gevoel overbrengen is ook erg belangrijk. Ik focus op de juiste noten, timing, dynamiek en techniek. Welke nummers je wilt leren spelen is aan jou!