Het is voor mij erg belangrijk, dat nieuwe muziek en muzikanten een plek hebben om gehoord te worden. Zo vind ik, dat beginnende bands een kans moeten krijgen om zichzelf op de kaart te zetten. Hoe tof is het, als daar diverse evenementen voor zijn! Daar lever ik graag een bijdrage aan.

Op 5 augustus 2018 was het raak! Een gezellige dag waar ondernemers hebben kunnen laten zien dat de Walstraat een top straat is.  Wat je allemaal wel niet kunt bereiken wanneer je samenwerkt! Bezoekers hebben mogen plukken en proeven van de sfeer van de Walstraat en kunnen genieten van werkelijk fantastische optredens die de hele dag door te vinden waren in de straat.

StuKaFest is het StudentenKamerFestival van Nederland! Tijdens de 11e editie van StuKaFest te Enschede was ik programma-coördinator. Het is een landelijk cultureel festival dat voor en door studenten georganiseerd wordt. Ieder jaar worden er in de maand februari vele studentenkamers gevuld met talent uit verschillende disciplines (muziek, dans, toneel, kunst). Ik vind het belangrijk dat cultuur laagdrempelig is voor jongeren en Stukafest staat daarvoor garant!

Muziek Uut Schoonebeek Op Schoonebeek. Samen met Randal Jansma en Marc Anbergen heb ik dit evenement opgezet. Muzikanten uit Schoonbeek met verschillende niveau's zijn bezig om een optreden in elkaar te zetten voor 26 augustus 2017 tijdens de feestweek in Schoonebeek. Plezier en de liefde voor muziek, daar draait het om!

Het Boosterfestival is een plek voor muzikaal talent om zichzelf te laten zien! Ik was mede-organisator van Booster op 1 april 2017. Hier was ik voornamelijk verantwoordelijk voor de panels tijdens de muzikantendag. Muzikanten kunnen tijdens de muzikantendag panels en demospreekuren bezoeken, waar professionals uit de muziekbusiness (boekers, managers, pluggers, enzo.) naar hun luisteren. S'avonds is er het showcasefestival, waar diverse bands alles uit de kast halen om zichzelf het beste te presenteren aan de professionals en hun publiek!