Red Lipsticks

Red Lipsticks

Red Lipsticks: het muzikale duo door twee opgewekte stoere dames. Gewapend met gitaar, toetsen en meerstemmige zang brengen ze een sterke, maar sierlijke live performance met een repertoire-lijst van ruim 100 nummers.

Nynke Hut is een spontane eigenzinnige gitariste en zangeres. Daartegenover staat de energieke nuchtere zangeres en toetseniste Marieke Smid. Samen maakt dit de perfecte combinatie tot het muzikale duo Red Lipsticks. Ze onderscheiden zich door hun meerstemmige zang. Het geeft die extra ‘gloss’ aan de al bekende nummers.

De gezamenlijke liefde voor muziek zorgt voor het levendige repertoire en zo zijn er voor elke gelegenheid passende nummers. Ze spelen muziek uit de jaren 60 tot en met ‘de hits-van-nu’. Klassiekers in het Engels, Nederlands en Duits.

Hun performance uit zich in een ondeugende, maar professionele houding. Met apparatuur van hoge kwaliteit wordt het geluid goed afgestemd op de locatie. Om het optreden nog wat sfeervoller te maken zal de rode lippenstift natuurlijk niet ontbreken!

Marieke Music

Marieke Music

Ben jij op zoek naar live achtergrondmuziek tijdens een borrel, receptie of een ander evenement? Met zang en een begeleidend pianospel speel ik diverse covers en eigen geschreven werk.

Ik schrijf Nederlandstalige popmuziek. De kracht van Bløf, de teksten van Stephanie Struijk en de sfeer van Jurk is mijn inspiratie. In mijn muziek zet ik onzekerheid om in optimisme en doorzettingsvermogen. Daarmee is de positieve boodschap 'wees jezelf' altijd de rode draad tussen alle nummers. Door een nummer met gevoel en technisch goed te zingen, wil ik anderen doen laten nadenken of wegdromen.

Daarnaast speel ik ook bekende liedjes uit de popgeschiedenis van toen en nu in een eigen versie. Denk dan aan top-40 songs tot rockklassiekers in een nieuw jasje, maar ook Nederlandstalige nummers komen aan bod. Het zijn heerlijke meezingers voor jong en oud.

Ik neem een professionele geluidsinstallatie mee en weet het volume aan te passen ten behoeve van uw evenement en publiek. Door het brede repertoire en de aangename klank is deze live muziek geschikt voor alle leeftijden en muzieksmaken. Perfect live achtergrondmuziek houdt voor mij in: een professionele voorbereiding, op tijd zijn, licht en geluid, achtergrondmuziek tijdens de pauze en een goed volume zodat de aanwezigen gewoon gezellig kunnen kletsen.